twitter

Invatam si ne jucam cu Dragonel

rss

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites
28 Dec

Costum de inot din neopren – o alegere perfecta pentru sanatatea copilului tau

Un costum de inot din neopren pentru bebelusi si copii nu este un moft sau un accesoriu “fitos”, ci are un rol esential in protectia si siguranta copilului la expunerea la soare si in apa.

Pentru ca a venit caldura si  vei merge cu cel mic la piscina sau la mare, magazinul nostru online Dragonel.ro iti ofera trei variante de costume de baie pentru protectia sanatatii bebelusului sau copilului tau la plaja:

costum de inot bebelusiIn topul costumelor de baie create pentru cei mici sta acest model de costum de inot, acesta avand foarte multe beneficii. Costumul din neopren are exact aceleasi proprietati ca si un costum de scafandru, mentine constanta temperatura corpului, oferind confortul termic pentru bebelusi in apa si ofera protectie solara impotriva razelor ultraviolete pe plaja, el avand un nivel ridicat de protectie UV (UPF 50+).

Este un costum de inot perfect adaptat pentru bebelusi si le ofera acestora sansa de a se imprieteni cu apa, de a invata sa inoate si le va oferi momente de distractie maxima, iar tie iti va asigura o vacanta sau o iesire la piscina lipsita de griji!

Costumul de baie din neopren pentru bebelusi este disponibil in doua variante de culori – roz si albastru – si patru marimi: 03-06 luni, 06-12 luni, 12-18 luni, 18-24 luni.

costum de inot copiiAcest costum de inot Easy Swim Pro este confectionat din Lycra si are perne de flotatie, asigurandu-i copilului tau o mai mare siguranta in piscina sau in mare si ii ofera o protectie impotriva razelor solare nocive, avand un nivel ridicat de protectie UV (UPF 50+).

Pe spatele si pieptul costumasului sunt plasate flotoare, ce imita formele corpului si sunt concepute pentru a se potrivi marimii si greutatii copilului. Echilibrul perfect al elementelor de flotatie asigura o pozitie stabila in apa, libertate de miscare si un grad ridicat de siguranta. Costumul are un fermoar pe partea din spate, astfel incat este usor de pus si de dat jos. Sistemul de inchidere impiedica deschiderea fermoarului in timpul inotului.

Avand acest costum de inot pe ei, copiii se pot deplasa liber in apa. Aceasta libertate in miscare le ofera copiilor un bun simt al apei si le permite acestora sa invete cu usurinta sa inoate. Costumul se adapteaza perfect corpului si poate fi folosit chiar si la prima lectie de inot. Pentru cei care stiu deja sa inoate, folosirea costumului Easy Swim Pro le permite acestora sa invete cum sa inoate mai bine, mai repede si cu mai multa distractie.

Costumasele sunt viu colorate/luminoase pentru a face mai usoara gasirea copilului in locurile aglomerate.

Costumul de baie Easy Swim Pro este disponibil in doua variante de culori – combinatie de roz cu albastru si combinatie de doua nuante de albastru.

Sunt disponibile patru marimi:

- XS – pentru copii de 2-3 ani, cu greutatea de 13-16 kg

- S – pentru copii de 3-4 ani, cu greutatea de 14-17 kg

- M – pentru copii de 4-5 ani, cu greutatea de 17-24 kg

- L – pentru copii de 5-6 ani, cu greutatea de 24-28 kg

Instuctiuni de utilizare:

- lasati copilul sa se obisnuiasca cu costumul Easy Swim Pro sub stricta supraveghere a unui adult;

- costumul Easy Swim Pro nu este o vesta de salvare;

- elementele flotabile se pot detasa de costum, gradual, scazand nivelul de flotabilitate in functie de nivelul de pregatire al copilului;

- dupa folosire clatiti costumul in apa rece si puneti-l la uscat;

- nu depasiti greutatile maxime admise.

vesta neopren inotVesta din neopren Fun Easy Swim este un costum de inot ce are aceleasi proprietati ca ale unui costum de scafandru – mentine constanta temperatura corpului si permite copiilor sa se bucure de timpul lor in apa pentru o perioada mai indelungata, aceasta potrivindu-se perfect, asigurand un confort sporit.

De asemenea acest costum de inot din neopren ofera o mai mare siguranta copilului tau in momentul in care acesta se afla in apa, iar pe plaja ii ofera o protectie solara impotriva razelor ultraviolete. Fun Easy Swim este o vesta plutitoare, cu un nivel ridicat de protectie UV (UPF 50+).

Pe spatele si pieptul vestei sunt plasate flotoare, ce imita formele corpului si sunt concepute pentru a se potrivi marimii si greutatii copilului. Echilibrul perfect al elementelor de flotatie asigura o pozitie stabila in apa, libertate de miscare si un grad ridicat de siguranta. Vesta Fun Easy Swim are un fermoar pe partea din spate, astfel incat este usor de pus si de dat jos. Sistemul de inchidere impiedica deschiderea fermoarului in timpul inotului.

Avand aceasta veste pe ei, copiii se pot deplasa liber in apa. Ei se pot obisnui mult mai devreme cu apa, capata incredere si invata mult mai devreme sa inoate. Pentru copiii care stiu deja sa inoate, un astfel de costum de inot ii poate ajuta sa invete sa inoate mai bine si sa se distreze la maxim.

Vesta din neopren Fun Easy Swim este disponibila in doua variante de culori – roz si albastru.

Sunt disponibile trei marimi:

- S – pentru copii de 3-4 ani, cu greutatea de 14-17 kg

- M – pentru copii de 4-5 ani, cu greutatea de 17-24 kg

- L – pentru copii de 5-8 ani, cu greutatea de 24-28 kg

Instructiuni de utilizare:

- lasati copilul sa se obisnuiasca cu vesta Fun Easy Swim sub stricta supraveghere a unui adult;

- vesta Fun Easy Swim nu este o vesta de salvare;

- elementele flotabile se pot detasa de costum, gradual, scazand nivelul de flotabilitate in functie de nivelul de pregatire al copilului;

- dupa folosire clatiti vesta in apa rece si puneti-o la uscat; nu folositi inalbitor, nu stoarceti, nu calcati produsul;

- nu depasiti greutatile maxime admise.

 

Folosind aceste costume revolutionare, vei vedea ca va fi o adevarata distractie pentru copii sa se joace in apa, oferindu-le in acelasi timp si siguranta in apa si protectie pe plaja impotriva razelor solare nocive, ele avand un nivel ridicat de protectie UV (UPF 50 +), iar tie iti va asigura o vacanta sau o iesire la piscina lipsita de griji!

Comments Off

Nu se pot posta comentarii.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Youtube