Categorii

Contactati-ne

Program lucru: 8-16 de luni pana vineri

Telefon:0766.060.957

Contactati-ne

Termenii si conditii:

Website-ul prezent la adresa http://www.dragonel.ro denumit in continuare dragonel, este administrat si reprezinta proprietatea SC GlobalNetwork SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/10573/2002 , avand cod unic de inregistrare 14962978.

 

Prin lansarea unei comenzi pe dragonel.ro declarati ca sunteti de acord cu conditiile prezentate mai jos.

 

1. Prin termenul de “Furnizor” se intelege http://www.dragonel.ro si/sau SC GlobalNetwork SRL;

2.Prin termenul de “Utilizator” se intelege orice persoana fizica sau juridica ce foloseste serviciile prezente pe site (vizualizare, accesare informatii, inregistrare, creare de cont, comanda de produse si orice servicii existente pe site);

3.Prin termenul “Servicii” se intelege ca furnizorul acorda utilizatorului accesul la datele si informatiile provenite de la furnizorii sai, prin intermediul site-ului.

4.Imaginile produselor prezentate pe dragonel.ro cat si datele de ordin tehnic ale acestora nu constituie obligativitate contractuala.

5.Furnizorul si furnizorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru niciun fel de pierdere cauzata de catre evenimente care nu se afla sub controlul furnizorului si/sau de catre erori din partea utilizatorului.

6.Furnizorul nu poate fi facut responsabil pentru pierderi directe sau indirect, ce pot surveni din deficient de functionare ale site-ului si/sau de catre folosirea incorecta a serviciilor de catre utilizator.

7.Utilizatorul se obliga sa foloseasca Site-ul doar in scopuri legale si ii este interzis sa:
- Publice, reproduca, copiezei, transmita sau transferei continutul site-ului (in forma in care se regaseste pe site sau in forme modificate) catre orice mediu de comunicare sau de stocare a informatiei: publicatii tiparite, website-uri, blog-uri, servere etc.;
- Indeparteze posibile insemne care certifica dreptul de autor ale furnizorului sau furnizorilor sai asupra continutului site-ului;
- Atenteze la buna functionare si la securitatea site-ului, prin orice fel de tactici.

8.Utilizatorul este de acord cu faptul ca furnizorul nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii , prin Internet si/sau prin serviciile site-ului. Utilizatorul este de acord cu faptul ca serviciile sunt disponibile prin Internet si ca furnizorul nu poate garanta ca informatia pe care utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciile este permanent in siguranta.

9.Folosirea site-ului si a serviciilor presupune faptul ca sunteti de acord cu toate prevederile prezentului document de Termeni de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezentul document, va rugam sa incetati din a folosi site-ul si serviciile

10.Drepturile de proprietate intelectuala asupra materialelor prezentate pe acest site apartin GlobalNetwork SRL.

Imaginile produselor prezentate pe Dragonel.ro  cat si datele de ordin tehnic ale acestora nu constituie obligativitate contractuala.Acestea sunt puse la dispozitia noastra de catre furnizori, importatori sau producatori, motiv pentru care pot aparea mici inadvertente intre acestea si caracteristicile reale ale produselor. Dorim sa stiti ca depunem tot efortul pentru a va furniza informatii exacte despre produsele prezentate pe acest website.


11.Costurile transportului pentru produsele care sunt returnate catre Dragonel.ro sunt suportate in intregime de beneficiarul comenzii.


Va multumim pentru intelegere si va dorim cumparaturi placute, Dragonel.ro. ©