Categorii

Contactati-ne

Program lucru: 8-16 de luni pana vineri

Telefon:0766.060.957

Contactati-ne

Voi v-ati pregatit asa cum se cuvine pentru a va duce copilul la mare? Pentru a va bucura de momentele petrecute alaturi de acestia si la mare trebuie sa va ganditi mai intai la cum ii protejati de razele puternice ale soarelui.

In momentul in care expuneti copii la soare trebuie sa aveti mare grija deoarece pielea lor este extrem de sensibila. Este nerecomandat sa plecati cu copilul la mare si sa-l expuneti direct la razele solare fara ca acesta sa nu fie mai mare de 6 luni.

Atentie!
Deteriorarile pielii provocate de soare in copilarie sunt ireversibile si cumulative si foarte des sunt constatate doar cand se ajunge la maturitate.

Una dintre cele mai bune solutii pentru protejarea copilului de razele ultraviolete este costumul de baie cu protective solara din neopren pentru copii cu varsta intre 3 luni si 2 ani.

Protejand copilul la mare impotriva soarelui, reduci considerabil riscul ca el sa dezvolte cancer de piele la varsta maturitatii. Astfel, este recomandat ca acesta sa fie lasat la soare doar dimineata pana in ora 11:00 si seara dupa ora 17:00.

Costumele din neopren au exact aceleasi proprietati ca si costumul de scafandru, oferind confort termic si protectie impotriva razelor solare.

Caracteristici costum de baie neopren:
- costum de baie neopren recomandat copiilor intre 3 luni si 2 ani
- culori disponibile: roz si albastru
- 90% Neopren , 10% Nailon (captusala)