Categorii

Contactati-ne

Program lucru: 8-16 de luni pana vineri

Telefon:0766.060.957

Contactati-ne

Va pregatiti de vacanta la mare si aveti o singura problema: grija fata de copilul care nu stie sa inoate. Metoda de a scapa de aceasta mare grija este foarte simpla si este data de acest costum de baie din Lycra cu perne de flotatie care mentin copilul la suprafata apei.

Acest costum de baie copii pentru inot nu-l ajuta pe cel mic doar la inot, ci il si protejeaza impotriva razelor solare nocive. Acestea sunt viu colorate si luminoase pentru a face mai usoara gasirea copilului in locuri aglomerate.

Pe spatele si pieptul vestei acestui costum de inot copii sunt plasate flotoare concepute pentru a se potrivi marimii si greutatii copilului. Echilibrul perfect al elementelor de flotatie asigura o pozitie stabila in apa, libertate de miscare si un grad ridicat de siguranta.

Acest costum de inot copii este ajutorul perfect pentru a ajuta copilul sa invete sa inoate mai usor, mai bine si mai repede!

Instructiuni de folosire:
- copilul trebuie sa se obisnuiasca cu EasySwim Pro sub stricta supraveghere a unui adult;
- costumul EasySwim Pro nu este o vesta de salvare;
- elementele flotabile se pot detasa de costum, gradual, scazand nivelul de flotabilitate in functie de nivelul de pregatire al copilului;
- dupa folosire clatiti costumul in apa rece si agatati-l la uscat;
- nu depasiti nivelurile maxime de greutate.

Invata copilul sa inoate, ofera-i sansa de a se imprieteni cu apa si vei avea o vacanta lipsita de griji!